Jevtoviću zlato na međunarodnom prvenstvu Bugarske

Međunarodno prvenstvo Bugarske, koje je održano 16. i 17. avgusta bila je provera pred početak sezone za par naših superligaša. Boje Srbije branili su Marko Jevtović, Bojan Milošević i Stefan Kostadinović.

Na međunarodnom prvenstvu Bugarske predstavnici Srbije ostvarili su zapažene rezultate, članovi beogradske Crvene Zvezde, Marko Jevtović i Bojan Milošević, i član subotičkog Spartaka, Stefan Kostadinović nastupali su u seniorskoj kategoriji. Dugogodišnji reprezentativac Srbije, Marko Jevtović, okitio se zlatom na ovom turniru. Jevtović je u četvrtfinalu savladao klupskog druga iz Crvene Zvezde, Bojana Miloševića, rezultatom 4:1. Protivnik Jevtovića u polufinalu bio je rumunski reprezentativac Manole, koga je Jevtović savladao takođe sa 4:1. Rumunski reprezentativac Kazaku bio je Jevtovićev protivnik u finalu, u kome je naš predstavnik slavio i osvojio titulu na ovom turniru.

Bojan Milošević je takmičenje završio u četvrtfinalu u već pomenutom meču protiv Jevtovića, nakon čega se borio za plasman od 5. do 8. mesta. Milošević je pobedama nad Grabovskim i Paparanovim osvojio 5. mesto,  dok je Stefan Kostadinović morao da se zadovolji plasmanom u 32 gde je zaustavljen od strane bugarskog reprezentativca Petkova, rezultatom 3:2.

Napiši komentar...