Kamp u Sirogojnu i sledeće godine, učesnici oduševljeni ovogodišnjim

Ovogodišnji stonoteniski kamp u Sirogojnu okupio je veliki broj mladih stonotenisera iz Malte, Slovačke, Makedonije i Srbije. Učesnici kampa su poneli najlepše utiske sa Zlatibora, što je razlog više da se kamp održi i sledeće godine.

U organizaciji STK ”Požega” iz Požege, u Sirogojnu na Zlatiboru je od 1. do 1o. avgusta održan međunarodni stonoteniski kamp, koji je okupio najmlađe stonotenisere iz Makedonije, Slovačke,  Srbije i Malte. U prelepom ambijentu ovog zlatiborskog sela, na nadmorskoj visini od 950 metara, tridesetak talentovanih igrača i igračica su se svojski potrudili da na najbolji način iskoriste svoj boravak na kampu. Napornim i veoma sadržajnim treninzima rukovodili su Daniel Toađer, Genovese Mario i Željko Dimitrijević, uz svesrdnu pomoć sparing partnera Bobana Ivića, Vladimira Markovića i Daniela Viga.

Učesnici kampa su bili smešteni u hotelu ”Viva sport” u Sirogojnu, a teninzi su se održavali u sportskoj sali istog objekta, na osam stonoteniskih stolova, uz svu potrebnu prateću opremu. Treniralo se tri puta dnevno a svaki treći dan učesnici su imali pola dana slobodnih aktivnosti. Ovi trenuci odmora , maksimalno su iskorišćeni za obilazak etno sela u Sirogojnu, posete vodopadu Gostiljske reke i Stopića pećini kao i ekskurziju do centra Zlatibora.

Kao najveći uspeh kampa, uz veliki rad na samim treninzima, učesnici kampa su istakli nova i nezaboravna iskustva kao i stvaranje novih poznanstava sa decom iz zemlje i inostranstva. Na dan rastanka, odnosno završetka rada kampa Sirogojno 2014, svi učesnici su poželeli da ovaj kamp postane tradicionalan i da se i naredne godine okupe na istom mestu i u većem broju.

Napiši komentar...