Melik pred EP napustio kormilo ženske stonoteniske reprezentacije Srbije!

Melik je doneo odluku o povlačenju iz privatnih razloga. Predvodiću tim koji je on birao, a to su Feher, Erdelji, Todorović i Maksuti – rekao je v. d. selektora Stojanov.

Svega nekoliko dana pred ekipno EP u stonom tenisu, dugogodišnji selektor ženske reprezentacije Zoltan Melik povukao se sa čela nacionalnog tima.

Umesto njega, u ulozi v.d. selektora u Portugaliji naći će se Boban Stojanov, stručnjak koji je sa uspehom godinama radio sa kadetskim i drugim mlađim selekcijama naše zemlje (kadetkinje nedavno na EP osvojile dve medalje).

– Iznenađen sam ovim promenama, ali Melik je doneo odluku o povlačenju iz privatnih razloga. Predvodiću tim koji je on birao, a to su Feher, Erdelji, Todorović i Maksuti. Cilj nam je osvajanje prvog mesta u diviziji, kako bismo obezbedili plasman na Evropske igre u Bakuu sledeće godine – rekao je Stojanov.

Do 15. septembra postoji mogućnost promene sastava tima, a mnogi očekuju da na spisku vide Moniku Molnar, jednu od naših najboljih stonoteniserki proteklih 10 godina. Ipak, odluku o njenom mogućem nastupu na EP doneće STSS, zajedno sa Stojanovim.

izvor: novosti.rs

3 thoughts on “Melik pred EP napustio kormilo ženske stonoteniske reprezentacije Srbije!

 • 10.09.2014. at 14:59
  Permalink

  Nemam komentara…..???????

  Reply
  • 13.09.2014. at 23:14
   Permalink

   A odakle sad opet ovaj biciklista u stonom tenisu, i ko ga stalno gura i placa?

   Reply

Napiši komentar...