Održan 50. Kup Paraćina

Jubilarni 50. Kup Paraćina koji se boduje za rang listu RSTSN održan je danas u paraćinskoj hali sportova. Ovaj tradicionalni turnir okupio je najboje juniore, juniorke, kadete i kadetkinje Regionalniog stonoteniskog saveza Niš.

U organizaciji opštinskog stonoteniskog saveza Paraćin organizovan je 50. Kup Paraćina za juniore i kadete. Turnir koji se boduje za rang liste RSTSN okupio je veliki broj takmičara, koji su nastupali u 4 različite kategorije.

Pehar nameljen pobedniku u kadetskoj kategoriji odneo je Petar Filipović iz Vranja, koji je u borbi  za zlato savladao Kragujevčanina Nemanju Milanovića. Treće mesto podelili su Dušan Spasojević i Dušan Stamenković.

U konkurenciji kadetkinja 1. mesto osvojila je Anđela Ognjanović iz Babušnice, koja je u finalu bila bolja od Kristine Gavrić iz Negotina. Bronzanu medalju osvojile su Marijana Kovačević i Natalija Popović.

Pobednik u konkurenciji juniora, očekivano, bio je Aleksa Gacev, član Radničkog iz Pirota. Srebrnom medaljom zadovoljio se Uroš Nedović iz Kragujevca, dok su treće mesto podelili Nemanja Dojčinović i Željko Vlajković.

Prvo mesto u kategoriji juniorki osvojila je Ivana Perović, članica STK Goč, dok je srebro osvojila Anđela Ognjanović. Julijana Rinčić i Ana Rančić zadovoljile su se bronzanom medaljom.

Kadetkinje
Juniorke
Kadeti
Juniori

 

Napiši komentar...