Održan Međunarodni turnir u Ćićevcu

Regionalni stonoteniski savez Niš i STK ”Ćićevac” organizovali su jubilarni, 10. Međunarodni turnir RSTSN. U dva takmičarska dana takmičili su se kadeti, kadetkinje, juniori i juniorke, koji su ujedno i upisali prve bodove za rang listu Srbije.

Međunarodni turnir RSTSN uspešno je održan u Ćićevcu, gde su se kadeti, kadetkinje, juniori i juniorke borili za titulu prvog bodovnog turnira ove sezone za juniorsku i kadetsku kategoriju. Turnir kojim je otvorena sezona za juniore i kadete okupio je veliki broj takmičara, gde je publika uživala u vrhunskom stonom tenisu.

Prvog dana takmičenja takmičili su se kadeti i kadetkinje. Muška kadetska kategorija dala je pregršt zanimljivih mečeva, gde je trijmufovao Matija Jovičić, član Stonoteniske akademije Kocić. Srebrnom medaljom zadovoljio se Pero Tepić iz Temerina, dok su bronzu osvojili Bognar Bence iz Subotice i Florian Fenjveši iz Bačke Topole.

Kadeti

Kod kadetkinja 1. mesto osvojila je kadetska reprezentativka Tijana Jokić iz Vršca, drugoplasirana je bila Ksenia Vereb iz Sente, dok su 3. mesto podelile Laura Kožokar i Nikolet Oros.

Kadetkinje

Drugog dana takmičenja za pobednički pehar nadmetali su se juniori i juniorke. Finalni meč u juniorskoj konkurenciji odigrali su prošlogodišnji kadeti, Aleksa Gacev i Nikša Martinović, gde je Gacev zasluženo odneo pobedu. Bronzanu medalju osvojili su članovi novobeogradskog STAK-a, Matija i Luka Jovičić.

Juniori

Svojim odličnim partijama trofej u ženskoj junorskoj konkurenciji osvojila je članica Sente, Ivana Vejnović, koja je u finalu savladala Elu Halas iz subotičkog Spartaka. Bronzanu medalju podelile su Dragana Vignjević i Ivana Milovanović.

Juniorke

Ovim turnirom takmičari u juniorskoj i kadetskoj kategoriji zabeležili su prve bodove za rang listu Srbije. Sledeći bodovni turnir za kadete biće Trofej Novog Sada, dok će juniori svoje sledeće bodove upisati na Trofeju Bečeja.

Napiši komentar...