Prvi bodovi za mlađe kadete, održan turnir u Čoki

Memorijalni turnir ”Sabo Ištvan” koji se po 4. put održava u Čoki, okupio je najbolje mlađe kadete, mlađe kadetkinje, kadete i kadetkinje. Prve bodove za rang listu Srbije upisali su mlađi kadeti za koje je ovaj turnir bio bodovni turnir B klase, dok se u kadetskoj kategoriji rezultati sa turnira nisu bodovali.

Prvi turnir u sezoni za mlađe kategorije odigran je u subotu 30. avgusta u Čoki, gde su nastupili mlađi kadeti, mlađe kadetkinje, kadeti i kadetkinje. Turnir koji se održava već 4. put za redom okuplja najbolje igrače iz mlađih kategorija u Srbiji, ove sezone su to bili mlađi kadeti i kadeti, kao i u ženskim kategorijama. U kategoriji mlađih kadeta zlatom se, očekivano, okitio Akoš Benke iz Bačkog Gradišta, pobedivši jako talentovanog Aleksandra Čokića iz subotičkog Spartaka. Treće mesto podelili su Đorđe Pavlović i Vladimir Jovičić.

Veliki broj dramatičnih mečeva mogao se videti u kategoriji mlađih kadetkinja, gde je 1. mesto osvojila Radmila Tominjak, takođe iz Bačkog Gradišta. Srebrnom medaljom okitila se Danijela Karkušova, članica Slavije 96 iz Kovačice, dok su treće mesto podelile Emilija Popović i Kata Čikoš.

U kadetskoj kategoriji trijmufovao je Bognar Bence iz Subotice, drugoplasirani je bio Deneš Sentmartoni iz Novog Sada, dok su treće mesto osvojili Todor Skeledžija i Ognjen Naumov.

Kompletne rezultate u kategorijama mlađih kadeta i mlađih kadetkinja možete pogledati klikom na sliku ispod, kao i rang liste tih kategorija.

 

Napiši komentar...