Jovičić, Lupulesku, Benke i Tominjak najbolji u Bečeju (FOTO)

Trofej Bečeja 2014. bio je još jedna provera za naše mlade igrače. Juniori, juniorke, mlađi kadeti i mlađe kadetkinje učestvovali su na ovom turniru koji je za juniore bio jedan od najjačih ove sezone (A klase), dok je za mlađe stonotenisere ovaj turnir bio B klase.

Domaćin najboljim mladim stonoteniserima Srbije ovog vikenda bio je Bečej, gde se održao Trofej Bečeja 2014. Bodovni turnir A klase bio je za juniore i juniorke, dok su mlađi kadeti i mlađe kadetkinje igrali za bodove koje nosi turnir B klase.

Muška juniorska kategorija dala je veliki broj zanimljivih mečeva, gde je titulu odneo član stonoteniske akademije ”Kocić”, Luka Jovičić. U finalu je bio bolji od Alekse Adamovića iz Čelareva, dok je bronza pripala Nikoli Marinkoviću i Fenjveši Florianu.

Izabela Lupulesku bila je najbolja u kategoriji juniorki, gde je u finalu savladala Draganu Vignjević. Treće mesto osvojile su Tamara Agošton (Obilić) i Tijana Jokić (Vršac).

Još jedan u nizu turnira za mlađe kadete osvojio je Akoš Benke, član Vojvodine iz Bačkog Gradišta, koji je u borbi za titulu savladao Aleksandra Čokića, člana subotičkog Spartaka. Bronza je pripala Dušanu Petričeviću (Vranje) i Đorđu Pavloviću (Morava).

U konkurenciji mlađih kadetkinja titulu je osvojila Radmila Tominjak, takođe iz Bačkog Gradišta. Druga pozicija pripala je Ani Feješ iz Kanjiže, dok su treću poziciju podelile Irena Dujmović (Dobanovci) i Laura Dobo (Doža).

Juniori
Juniorke
Mlađi kadeti
Mlađe kadetkinje

One thought on “Jovičić, Lupulesku, Benke i Tominjak najbolji u Bečeju (FOTO)

  • 17.11.2014. at 12:30
    Permalink

    Bravo za Adamovica, 3-0 protiv Marinka u polu finalu !

    Reply

Napiši komentar...