Radonjić i Maksuti prvaci AP Vojvodine (VIDEO)


Borba za šampiona Vojvodine vodila se danas u stonoteniskom centru u Subotici, gde su se takmičari nadmetali u 4 kategorije. Veliki broj Superligaša učinio je ovaj turnir posebnim, a publika je mogla da uživa u vrhunskom stonom tenisu.

Muška pojedinačna kategorija dala je nekoliko iznenađujućih rezultata, ali ono što ni malo ne iznenađuje je finale dva igrča iz šampionskog kluba, zrenjaninskog Banata. Vladimir Radonjić i Valentin Nađ Nemedi su se sastali u finalu, gde je Radonjić uspeo da savlda mlađeg saigrača. Treće mesto podelili su Stefan Kostadinović i Ivor Katić.

U meču za titulu kod devojaka borile su se Aneta Maksuti i Anđelija Ratić, gde je nova članica Panonije uspela da savlada članicu Novog Sada i tako osvoji titulu. Viktorija Tružinski i Aliz Đurčik podelile su 3. poziciju.

Ivor Katić i Kristian Červik odneli su titulu u konkurenciji parova, gde su u finalu bili bolji od Kristiana Halasa i Stefana Kostadinovića. Treća pozicija pripala je dublu Uroš Gordić i Valentin Nađ Nemedi, odnosno Vladimir Radonjić i Ilija Majstorović.

Zlato u konkurenciji ženskog dubla pripalo je Aliz Đurčik i Aleksandri Radonjić, koje su u finalnom meču bile bolje od Anelije Lupulesku i Anete Maksuti. Bronzana medlja pripala je dublovima Suzana Mendergiš/Eva Tot i Ana Žofia Fenjveši/Viktorija Tružinski.

Napiši komentar...