NOVOGODIŠNJI JOOLA KUP: Filip Radović i Tijana Jokić najbolji u kadetskoj konkurenciji (FOTO) (VIDEO)

Novogodišnji Joola Kup 2014. završen je takmičenjem kadeta i kadetkinja. Veliki broj takmičara viđen je i u ovim konkurencijama, kao i juče, kada su nastupali mini i mlađi kadeti. Titula najboljeg kadeta na najmasovnijem turniru u Srbiji pripala je Filipu Radoviću, dok je najbolja kadetkinja Tijana Jokić.

Najbolji kadeti na ovogodišnjem izdanju turnira (foto: STK AS Šabac)

Takmičenje u kadetskoj konkurenciji kod muškaraca bio je pravi izazov za naše takmičare, jer su uz njih nastupali i igrači iz inostranstva. Nakon pregršt neizvesnih mečeva, među 4 najboljih našla su se 3 igrača iz Srbije.

Titula ovogodišnjeg izdanja ovog turnira pripala je crnogorskom stonoteniseru Filipu Radoviću, koji trenutno nastupa za Unireu iz Uzdina. Radović je u neizvesnom finalnom meču savladao Pera Tepića iz Temerina, dok su bronzanu medalju podelili članovi STAK-a, Matija Jovičić i Miloš Marinković.

Naša najbolja kadetkinja, Tijana Jokić, uspela je da osvoji još jednu kadetsku titulu. Članica STK Vršac u finalu je nadigrala Oršolju Pele iz Bačke Topole. Bronzana medalja pripala je Lauri Kožokar, koja nastupa za Rapid, odnosno Danijeli Karkušovoj, članici STK Slavija 96 iz Kovačice.

Najbolje u kategoriji kadetkinja (foto: stss.rs)

Napiši komentar...