NOVOGODIŠNJI JOOLA KUP: Rezultati prvog dana (FOTO)

Najmasovniji turnir u našoj zemlji okupio je ogroman broj igrača, a prvog dana su nastupali mini i mlađi kadeti, kao i mini i mlađe kadetkinje. Veliki broj takmičara iz inostranstva je posebna stvar za turnire u Srbiji, pa je ovaj turnir za pojedine igrače jedinstvena prilika da odmere snage sa igračima iz drugih zemalja.

Pobedničko postolje mlađih kadeta

Prvi dan takmičenja na Novogodišnjem Joola Kupu rezervisan je za takmičare koji nastupaju u kategorijama mini i mlađih kadeta. Rumunski takmičar Bogdan Badea odneo je titulu najboljeg mini kadeta, koji je u borbi za zlato savladao Aleksandra Čokića iz subotičkog Spartaka. Bronzano odličije pripalo je Amaru Isabegoviću iz Bosne i Hercegovine, odnosno Dariu Pejiću iz Banja Luke.

Kategorija mini kadetkinja imala je veliki broj takmičarki, što na turnirima u Srbiji uglavnom nije slučaj. Za razliku od mini kadeta, titulu najbolje kod mini kadetkinja osvojila je takmičarka iz Srbije, Tamara Turkonje, članica STK Rapid. Ona je u finalu nadigrala Katarinu Gvozdenović, koja nastupa za STK Domboš. Treću poziciju podelile su Milica Petričević iz Vranja, odnosno Andrea Neamtu iz Rumunije.

Pobedničko postolje mlađih kadetkinja

Dominaciju na turnirima u Srbiji u kategoriji mlađih kadeta još jednom je potvrdio Akoš Benke, član Vojvodine BG, koji je odneo titulu i sa ovog turnira. Drugu poziciju zauzeo je Vladimir Jovičić, član STK IMT, dok su bronzu podelili Ognjen Tasovac i Đorđe Pavlović.

Najbolja mlađa kadetkinja na ovom turniru zasluženo je Danijela Karkušova iz STK Slavija 96, koja je titulu osvojila savladavši članicu Vojvodine BG, Radmilu Tominjak. Treća pozicija pripala je Ani Feješ iz Kanjiže, odnosno Kati Čikoš iz Horgoša.

Na našem portalu možete pratiti UŽIVO PRENOS drugog dana Novogodišnjeg Joola kupa, klikom na sliku PRENOS UŽIVO.

 

2 thoughts on “NOVOGODIŠNJI JOOLA KUP: Rezultati prvog dana (FOTO)

 • 21.12.2014. at 15:24
  Permalink

  Dario Pejic nije iz grada Vrbasa, Vojvodina nego iz Banja Luke klub Vrbas, Bravo momci iz BiH!!!!!

  Reply
  • 21.12.2014. at 17:29
   Permalink

   Hvala na sugestiji, greška je ispravljena!

   Reply

Napiši komentar...