TOP 16 Srbije (PROPOZICIJE)

Kraj kalendarske godine biće obeležen jednim od najjačih turnira u sezoni, seniorskim TOP 16. Stonoteniski savez Srbije objavio je propozicije ovog turnira sa pozivnicama za 16 najboljih seniora, i isto toliko seniorki.

Poslednjeg vikenda u 2014. naši najbolji seniori i seniorke biće aktivni, i to na TOP 16 u Subotici. Pozivnice za ovaj turnir dobilo je po 16 najboljih, dok će i rezerve za ovaj turnir biti spremne da zaigraju. Vođa naše reprezentacije, Aleksandar Karakašević, prvi je na listi i očekuje se njegov nastup, s obzirom da aktivno nastupa za Crvenu Zvezdu, kao i Marko Jevtović.

Članice ženske reprezentacije su favoriti na ovom turniru, ali nastupaju u inostranstvu i pitanje je da li će nastupati sve 4 takmičarke, dok takmičarke koje igraju u Srbiji takođe imaju velike šanse za odličan plasman.

Takmičari su pozivani po kriterijumu, da prvih 10 učestvuje po rang listi STSS, 2 igrača koje određuje selektor i 4 pobednika seniorskog prvenstva, dok u slučaju da je pobednik prvenstva već stekao pravo plasmanom na rang listi, pravo se dodeljuje sledeće plasiranom sa regionalnog prvenstva.

Napiši komentar...