Akoš Benke i Reka Bezeg najbolji mlađi kadeti AP Vojvodine (FOTO)

Pojedinačno prvenstvo AP Vojvodine održano je u nedelju 11. januara u Bačkoj Topoli, gde su se mlađi kadeti i mlađe kadetkinje sa područja Vojvodine nadmetali u pojedinačnoj i dubl konkurenciji. Titulu kod dečaka osvojio je Akoš Benke, dok je Reka Bezeg osvojila zlato kod devojčica.

Mlađi kadeti (foto: stoss.org.rs)

Početak godine u Vojvodini obeležen je pojedinačnim prvenstvom za mlađe kadete. Pored pojedinačnih kategorija, takmičari su odmerili snage i u konkurenciji parova. Među mlađim kadetima pojedinačno najbolji je bio Akoš Benke iz Bačkog Gradišta, što se i očekivalo. Srebrnu medalju osvojio je Aleksandar Čokić, član Spartaka iz Subotice. Žolt Kovač (Bačka Topola) i Mladen Puhača (Temerin) osvojili su bronzanu medalju.

Mlađe kadetkinje (foto: stoss.org.rs)

Kod mlađih kadetkinja titulu je osvojila Reka Bezeg, članica Uniree iz Uzdina. U finalu je bila bolja od Radmile Tominjak iz Bačkog Gradišta. Treće mesto pripalo je Ani Feješ (Kanjiža) i Kati Čikoš (Horgoš).

Prvaci AP Vojvodine u konkurenciji parova su Akoš Benke i Aleksandar Čokić, dok su Milan Komlušan i Stefan Lazić (Čoka) osvojili srebro. Luka Videc (Spartak) i Žolt Kovač (Bačka Topola) osvojili su bronzu, kao i Dušan Vezmar (Millenium) i Dušan Grujić (Banat).

Radmila Tominjag i Barbara Đurčik osvojile su zlato u konkurenciji parova kod mlađih kadetkinja, dok su Reka Bezeg i Danijela Bosika bile drugoplasirane. Bronzanu medalju osvojile su Kata Čikoš i Ana Feješ, kao i Ramona Mernjak i Ivana Mršić.

Napiši komentar...