Održan Svetosavski turnir sa skoro 200 mladih takmičara (FOTO)

Kultna stonoteniska sala Spensa bila je puna ovog vikenda jer je STK Novi Sad organizovao Svetosavski turnir u stonom tenisu, na kome je nastupalo skoro 200 takmičara. Turnirom je obeležena školska slava, Sveti Sava, kao i 19 godina od osnivanja stonoteniskog kluba ”Novi Sad”.

Prizor iz novosadskog Spensa (foto: STK Novi Sad)

Još jedan veliki nezvanični turnir održan je u našoj zemlji. Nakon Andro kupa u Nišu, u Novom Sadu takmičari školskog uzrasta učestvovali su na 13. Svetosavskom turniru. Veliki broj takmičara je nešto čime se organizator može pohvaliti, pogotovo onih najmlađih, uzrasta prvog, drugog, trećeg i četvrtog razreda.

Ono što je ovaj turnir takođe učinilo posebnim je veliki broj mladih igrača kojima je ovo takmičenje jedno od prvih u karijeri, a koji su odmerili snage sa protivnicima sličnog uzrasta i tako stekli značajno iskustvo na početku svojih karijera.

Pored onih koji su u Spensu napravili jedne od prvih stonoteniskih koraka, među takmičarima se našao veliki broj onih koji su aktivni igrači i nastupaju na svim zvaničnim takmičenjima. Medalje su, naravno, odneli oni najbolji i Novi Sad napustili sa lepim utiscima.

Fotografije, kao i rezultate pojedinih kategorija možete pronaći na fejsbuk profilu Stk Novi Sad.

Napiši komentar...