Đorđe Jović i Ivana Perović juniorski prvaci RSTSN (FOTO)

Još jedno regionalno prvenstvo održano je u Aleksincu, gde su se mladi stonoteniseri borili na juniorskom pojedinačnom prvenstvu RSTSN. Juniori i juniorke regiona Niš nadmetali su se u pojedinačnim i dubl konkurencijama, a najbolji u pojedinačnom delu su bili Đorđe Jović, odnosno Ivana Perović.

Osvajači medalja na turniru (foto: rstsn.net)

Svega 40 juniora takmičilo se u pojedinačnom delu takmičenja, gde je nakon velike borbe novi juniorski šampion RSTSN postao Đorđe Jović, koji nastupa za leskovački ”Hisar”. On je u finalu sa 3:0 savladao trenutno najbolje rangiranog juniora Srbije, Aleksu Gaceva, koji je član Radničkog iz Pirota. Poraženi polufinalisti, tj. osvajači bronze su Danilo Bogavac (Radnički Kragujevac) i Lazar Marković (Ozren).

Kod juniorki titulu je osvojila članica Goča iz Vrnjačke Banje, Ivana Perović, koja je u finalu bila bolja od Milice Ćirić, koja nastupa za RSTK Pirot. Treću poziciju podelile su Anđela Ognjanović (Lužnica) i Ana Rančić (Stoni).

Najbolji muški dubl prvenstva je dubl Aleksa Gacev (Radnički)/Stefan Ignjatović (Lužnica). Srebrna medalja pripala je Stevanu Jovanoviću (SFS Borac) i Đorđu Joviću (Hisar), dok su bronzu uspeli da osvoje Aleksa Dimitrijević i Petar Nikodijević (SFS Borac), odnosno Marko Stančić (Medijana) i Milan Jovanović (Hisar).

Ana Rančić i Julijana Rinčić (Stoni) osvojile su najsjajnije odličije u ženskoj kategoriji dublova, savladavši Anđelu Ognjanović i Ljubicu Nikolić (Lužnica) u finalu. Treću poziciju podelile su Ivana Perović i Dejana Gudžić (Goč) i Milica Kobliška i Miljana Popović (Stoni).

3 thoughts on “Đorđe Jović i Ivana Perović juniorski prvaci RSTSN (FOTO)

 • 15.02.2015. at 22:24
  Permalink

  Đorđe Jović prvo mesto uzeo, a Gacev drži pehar.

  Reply
  • 15.02.2015. at 22:25
   Permalink

   Gacev drži pehar koji je osvojio u dublu.

   Reply
 • 16.02.2015. at 19:39
  Permalink

  Stoni dominiraaaa, bravo svima

  Reply

Napiši komentar...