Jorgen Persson u trening timu Dimitrija Ovtcharova za Rio 2016.

Dimitrij Ovtcharov potvrdio je da je svom trening timu dodao novog člana, živu legendu ovog sporta, Jorgena Perssona. Ambicije nemačkog stonotenisera za Rio su velike, pa je dovođenjem Šveđanina Ovtcharov pojačao svoj tim u nadi da će za Rio biti dovoljno spreman da se, za razliku od Londona, okiti sjajnijom medaljom od bronze.

Aktuelni evropski šampion iznenadio je stonotenisku javnost objavom na svojoj fejsbuk stranici, gde je osvanula fotografija Ovtcharova i Perssona uz koju je nemački reprezentativac naveo da je Šveđanin novi član njegovog trening tima.

Želje i ambicije Ovtcharova za Rio su velike, naime, on je naveo da mu je glavni cilj da se na najbolji način pripremi kako bi se suprotstavio igračima iz Kine, pa je smatrao da je Persson sa svojim iskustvom upravo taj koji će mu tu najviše pomoći.

Persson neće biti jedini član tima Ovtcharova, jer se u timu i dalje nalazi njegov otac Michael Ovtcharov, nemački selektor Jorg Rosskopf, pomoćni trener Zhu Xiaoyong i fizički trener Benjamin Schmitz.

Napiši komentar...