Ovako izgleda sto za svetsko prvenstvo u Suzhou 2015 (FOTO)

Bliži se još jedan pojedinačni svetski šampionat, u pojedinim zemljama održavaju se kvalifikacioni turniri, polako se polemiše o glavnim favoritima, sklapaju se dubl partnerstva i tako dalje. U međuvremenu, ITTF je objavio izgled stola koji će se koristiti za ovo prvenstvo. Proizvođač je višegodišnji partner svetskih šampionata, DHS.

Kineski grad Suzhou biće domaćin najvećeg planetarnog turnira u ovoj sezoni. Svetsko seniorsko prvenstvo, koje se pre 2 godine održalo u Parizu, ove godine će biti odigrano na tlu najveće stonoteniske sile, Kine. Šampionat počinje krajem aprila, a u medijima se već pojavljuju komentari o favoritima, vesti o novim dublovima koji se u međuvremenu sklapaju, i još mnogo vesti koje prate ovaj šampionat.

Višegodišnji partner ITTF-a, proizvođač stonoteniske opreme DHS, i ove godine će proizvesti sto koji će se koristiti za prvenstvo sveta. Moderni dizajn ovog stola najviše podseća na sto koji se koristio na svetskom prvenstvu 2011. u Roterdamu, dok je u Parizu sto bio malo drugačiji.

Klikom na jednu od fotografija otvarate galeriju.

Napiši komentar...