Pojedinačno prvenstvo Srbije za seniore i seniorke (PROPOZICIJE)

Došao je na red najvažniji seniorski turnir u sezoni, državno prvenstvo. Ovogodišnje izdanje prvenstva Srbije, za razliku od prethodnih par godina, igraće se u Novom Sadu. Važnost ovog turnira svakako će okupiti sve naše najbolje seniore i seniorke, kao i one koji nastupaju u inostranstvu.

Domaćinstvo prvenstva Srbije za seniore za ovu sezonu dodeljeno je Novom Sadu, u organizaciji stonoteniskog saveza Vojvodine. Turnir će se igrati u novosadskoj sali Spens, a početak šampionata zakazan je za 28. februar u 10:00 časova. Očekuje se da će se među učesnicima naći svi stonoteniseri i stonoteniserke sa vrha seniorske rang liste, što bi doprinelo većem kvalitetu turnira. Titulu šampiona u pojedinačnim konkurencijama brane Marko Jevtović i Anamaria Erdelji.

Stonoteniski savez Srbije je van propozicija objavio važno obaveštenje za naše igrače koji nastupaju u inostranstvu, a žele da učestvuju na turniru:

Igrači i igračice koji se prijavljuju za Pojedinačno prvenstvo Srbije za seniore, a igraju u inostranstvu, dužni su da pre početka takmičenja vrhovnom sudiji dostave dokaz o zdravstvenoj sposobnosti. Bez dokaza o zdravstvenoj sposobnosti nije moguće učešće na takmičenju.

Napiši komentar...