SENIORSKO RSTSN: Ocokoljić bez premca (FOTO)

Seniorsko prvenstvo RSTSN održano je u Nišu. Turnir koji je okupio veliki broj takmičara iz ovog regiona dobio je trostrukog šampiona – Dejana Ocokoljića. Pregršt uzbudljivih mečeva viđeno je na parketu u Nišu, uz koje je publika na tribinama uživala.

Najbolji seniori na turniru (foto: rstsn.net)

Najbolji stonoteniseri RSTSN okupili su se u niškoj sali OŠ ”Miroslav Antić”, gde je održano prvenstvo regiona za seniore i seniorke. Takmičari su se nadmetali u pojedinačnim i dubl kategorijama, kao i u kategoriji mešovitih parova. Triplu krunu uspeo je da osvoji član STK ”Topličanin”, Dejan Ocokoljić.

Kategorija seniora okupila je najveći broj takmičara, gde je zlato odneo mladi Ocokoljić, savladavši Miloša Milenkovića (STK ”Rudar”) u finalu. Bronzana medalja pripala je Milenkovićevom saigraču, Bojanu Pavloviću, kao i članu paraćinskog prvoligaša, Vladanu Mitroviću.

Kod žena titulu je osvojila članica STK ”Josip Kolumbo” Niš, Olga Mijailović, dok je Biserka Ristić, iz istog kluba, bila drugoplasirana. Ivana Perović i Isidora Mihailović zauzele su treću poziciju.

Među parovima kod seniora najsjajnijim odličijem okitili su se Dejan Ocokoljić i Đorđe Jović, koji su u finalnom meču nadigrali Bojana Pavlovića i Bobana Ivića. Vojkan Vukmirović i Miloš Milenković, odnosno Aleksa Gacev i Admir Danijali morali su da se zadovolje bronzom.

Olga Mijailović i Biserka Ristić blistale su u kategoriji dublova kod seniorki. Srebro je pripalo Vanji Vulović i Isidori Mihailović, a treću poziciju podelile su Milica Tomić i Anica Jovanović, odnosno Marija i Ivana Perović.

Titulu najboljeg mešovitog dubla na prvenstvu osvojili su Dejan Ocokoljić i Ivana Perović, čiji su protivnici u borbi za zlato bili Žarko Zakić i Ljubica Nikolić. Poraženi polufinalisti, tj. osvajači bronze su Željko Vlajković i Isidora Mihailović, kao i Boban Ivić i Vanja Vulović.


One thought on “SENIORSKO RSTSN: Ocokoljić bez premca (FOTO)

Napiši komentar...