ŽREB: Pojedinačno prvenstvo Srbije za seniore i seniorke

Pred nama je još jedno državno prvenstvo za seniore i seniorke, na kome ove godine neće nastupati branioci pojedinačnih titula. Prvenstvo Srbije se ove godine igra u Novom Sadu, nakon što je Subotica prekinula višegodišnji niz domaćinstva. Među ženama na spisku fali svega par takmičarki koje bi važile za favorite, dok je taj broj kod muškaraca dosta veći.

Najvažniji turnir u godini za naše stonotenisere odigraće se u subotu i nedelju 28. februara i 1. marta, u novosadskom Spensu. Prvo što je svim ljubiteljima stonog tenisa zapalo za oko je nedostatak pre svega branioca titula, a zatim i onih koji bi važili za jedne od favorita.

Među muškarcima se može izdvojidi nekoliko vrhunskih igrača koji neće nastupati, a to su Marko Jevtović, Aleksandar Karakašević, Pete Žolt, Bojan Milošević, Pete Zoltan, Bojan Crepulja, Uroš Gordić, dok se u konkurenciji seniorki za titulu neće boriti Anamaria Erdelji, Gabriela Feher, Marija Galonja…

Iako nema većine najboljih stonotenisera, turnir će itekako biti zanimljiv. Kod seniora, među glavne favorite mogu se svrstati Dragan Subotić, Valentin Nađnemedi i Vladimir Radonjić, dok su Andrea Todorović, Monika Molnar i Aneta Maksuti jedne od onih od kojih se titula može očekivati, ali ne treba zaboraviti ni članice Novog Sada, kao i Izabelu Lupulesku.

Napiši komentar...