IMT i Vojvodina BG ekipni prvaci Srbije za mlađe kadete (FOTO)

Skorenovac je proteklog vikenda bio domaćin ekipnog prvenstva Srbije za mlađe kadete i mlađe kadetkinje, na kome je učestvovalo ukupno 18 ekipa, 7 muških i čak 11 ženskih. Veliki broj ekipa koji je učestvovao na turniru predstavlja svetlu tačku stonog tenisa u Srbiji, s obzirom da se na ekipnim prvenstvima uglavnom prijavljuje mali broj ekipa.

Najbolje ekipe u konkurenciji mlađih kadetkinja

Stonoteniseri najnižeg uzrasta u nedelju 1. marta takmičili su se na ekipnom prvenstvu države za mlađe kadete i mlađe kadetkinje. Veliki broj ekipa doprineo je većem kvalitetu samog turnira, što se na kraju odrazilo na to da su osvajači medalja morali da daju mnogo više kako bi do tih odličija došli.

Među dečacima titulu su uspeli da odbrane članovi beogradskog IMT-a, koji su u finalu nadigrali vršnjake iz STK ”Lav” Jevremovac. Treću poziciju osvojili su mlađi kadeti negotinskog Hajduk Veljka.

Najbolja ekipa kod mlađih kadetkinja za ovu sezonu je STK ”Vojvodina” iz Bačkog Gradišta, koja je u nadmetanju za titulu savladala devojčice iz STK ”Unirea” Uzdin. Bronzano odličije pripalo je stonoteniserkama Slavije 96 iz Kovačice.

Šampioni Srbije u konkurenciji mlađih kadeta – STK IMT

 

Napiši komentar...