Zlato za Dimirtija Levajca na ekipnom prvenstvu Moskve (FOTO)

Ekipno prvenstvo Moskve za kadete jedno je od malobrojnih takmičenja na kojima Dimitrije Levajac ima pravo nastupa u Rusiji. Kao neko ko nije državljanin Rusije, oduzeto mu je pravo nastupa na većini turnira, naročito pojedinačnih. Sjajan uspeh, Dimitrije je ostvario sa svojim klupskim drugom Vladimirom Anufrijevom.

Dimitrije sa svojim trenerima i saigračima iz kluba

Kadetski reprezentativac Srbije, Dimitrije Levajac, živi i trenira u Moskvi, ali nedostatak ruskog državljanstva uskraćuje mu pravo učešća na većini turnira u Moskvi. Jedno od takmičenja za koje je dobio pravo nastupa je ekipno prvenstvo Moskve za kadete.

Jedna od retkih prilika da Dimitrije Levajac odmeri snage sa svojim vršnjacima u Moskvi pružila mu se na ekipnom prvenstvu ruske prestonice. U ekipi sa Vladimirom Anufrijevom, Dimitrije je opravdao očekivanja i zaslužeo odneo titulu moskovskog ekipnog šampiona.

Svojim sjajnim uspesima na brojnim međunarodnim turnirima, Dimitrije je više puta obradovao javnost u Srbiji, pa je i uspeh na ovom prvenstvu bio očekivan. Njegovu dominaciju može potvrditi i činjenica da je, uz sve dobijene partije u ekipnom delu sa 3:0, takmičenje završio sa svega 2 izgubljena seta.

Napiši komentar...