Nikola Marinković i Dragana Vignjević najbolji na otvorenom juniorskom turniru

Pretposlednji otvoreni turnir za juniore i juniorke u ovoj sezoni odigran je u Beogradu, gde su se igrači ovog uzrasta takmičili u okviru otvorenog turnira Beograda, čiji se rezultati boduju za rang listu Srbije. Najbolji u svojim kategorijama bili su Nikola Marinković i Dragana Vignjević.

Otvoreni turnir regiona Beograda okupio je nešto manji broj takmičara nego što se očekivalo, ali je i pored toga konkurencija bila vrlo jaka u obe kategorije. Takmičari su nastupali samo u pojedinačnim kategorijama, muškoj i ženskoj juniorskoj.

Aktuelni prvak Srbije, Nikola Marinković, uspeo je da još jednom pokaže svoj kvalitet osvajanjem još jedne titule u ovoj sezoni. Marinković, koji nasupa za beogradski STAK, u finalu je savladao svog saigrača iz kluba, Luku Jovičića. Đorđe Jović, član leskovačkog Hisara, kao i Aleksa Gacev, koji nastupa za Radnički iz Pirota, osvojili su bronzanu medalju.

Najbolja juniorka na turniru bila je Dragana Vignjević, članica Obilića iz Novog Kneževca. U finalu se sastala sa Tamarom Agošton, koja nastupa za isti klub, dok su Ana Aleksandrić (Crvena Zvezda) i Ela Halas (Spartak), podelile treću poziciju.

Napiši komentar...