POČINJE SVETSKO PRVENSTVO!

Odbrojavanje pred početak svetskog prvenstva završeno je. Prvi mečevi na svetskom šampionatu odigraće se 26. aprila, dok su finalni mečevi zakazani za 3. maj, kada će prvenstvo biti završeno. Srbiju predstavlja šestoro takmičara, od kojih će neki nastupati već prvog dana. Rezultate, fotografije, izveštaje, korisne linkove i još mnogo toga, očekujte na našem portalu.

Najveće takmičenje u 2015. godini, turnir koji predstavlja najveći izazov za svakog stonotenisera, upravo je počeo. Domaćin prvenstva sveta je svetska stonoteniska sila, Kina. U gradu Suzhou trenutno se nalaze svi stonoteniseri svetskog kalibra, među kojima je šestoro takmičara iz Srbije. Branilac titule u muškoj konkurenciji je Zhang Jike, dok je šampionka sveta iz 2013. Li Xiaoxia. Ovo dvoje pokušaće da odbrane svoje titule, a za to imaju prilično velike šanse, s obzirom da su i dalje u samom svetskom vrhu.

Srbiju će predstavljati Aleksandar Karakašević, Marko Jevtović, Pete Žolt, Anamaria Erdelji, Gabriela Feher i Andrea Todorović. Svakako najveći test za naše reprezentativce biće ovaj šampionat, i ako u toku ove sezone nisu imali onoliko nastupa na međunarodnoj sceni, koliko se očekivalo. Svoje prve nastupe naši igrači imaće već prvog dana, a za stolom će se naći Aleksandar Karakašević u paru sa Bojanom Tokićem (20:00h), kao i Andrea Todorović, u paru sa Nicole Trosman (11:00h).

U kakvom će se svetlu pokazati naši reprezentativci, pokazaće rezultati. Naš portal pratiće svaki meč naših takmičara, i svoje čitaoce blagovremeno izveštavati. Narednih dana, na našem portalu, kao i na našoj fejsbuk stranici, objavljivaćemo sve ono što interesuje naše čitaoce, pre svega o nastupima reprezentativaca Srbije.

GLAVNI ŽREB: (Muškarci / Žene / Muškarci dubl / Žene dubl / Miks dubl)

GRUPE: (Muškarci / Žene / Muškarci dubl / Žene dubl / Miks dubl)

Web sajt turnira

Sajt ITTF

Fotografije

PRENOS UŽIVO

Napiši komentar...