Dimitrije Levajac i Tijana Jokić najbolji na kadetskom TOP 12 (FOTO i VIDEO)

Završnim turnirom, TOP 12 Srbije, stavljena je tačka na ovu sezonu kada su u pitanju kadeti. Subotica je bila domaćin najboljim kadetima i kadetkinjama Srbije, koji su se u dva dana takmičenja nadmetali u stonoteniskom centru. Na kraju, kada su u pitanju pobednici, nije došlo do iznenađenja.

Domaćin ovogodišnjeg TOP 12 Srbije za kadete i kadetkinje, kao i prošle godine, bila je Subotica. Bodovi sa ovog turnira predstavljaju poslednje bodove za po dvanaestoro najboljih kadeta i kadetkinja, što znači da će ubrzo nakon turnira, STSS objaviti konačnu rang listu Srbije.

Mladi Dimitrije Levajac uspeo je da, nakon osvojene titule državnog prvaka u Nišu, sebe okiti još jednim najsjajnijim odličijem, ovoga puta na TOP 12. Drugu poziciju na turniru osvojio je Pero Tepić, član Temerina, dok je bronzana medalja pripala Matiji Jovičiću, članu beogradskog STAK-a, koji je i pored trećeg mesta na TOP 12 uspeo da sačuva lidersku poziciju na rang listi Srbije.

Kao i na većini turnira tokom ove sezone, i ovog vikenda u Subotici najbolja je bila Tijana Jokić, kada su u pitanju kadetkinje. Prijatno iznenađenje turnira predstavlja drugoplasirana Radmila Tominjak (Vojvodina BAG), koja je i pored najjače konkurencije uspela da se izbori za srebro. Treće mesto na turniru osvojila je Pele Oršolja, članica Bačke Topole.

Kadetima i kadetkinjama iz Srbije sledi kraća pauza, nakon koje ih očekuju pripreme za balkansko i evropsko prvenstvo. Spisak putnika za Prištinu, odnosno, Bratislavu, naš portal će objaviti uskoro.

Snimak takmičenja – 1. dan

Snimak takmičenja – 2. dan

Napiši komentar...