Kraj sezone za mlađe kadete, u Bečeju održan TOP 12 (FOTO)

Završnim turnirom sezone, TOP 12, koji je održan u Bečeju, okončana je sezona za mlađe kadete i mlađe kadetkinje. Dominaciju u svom uzrastu još jednom je potvrdio Akoš Benke, koji, uključujući i sve mečeve na TOP 12, nije doživeo ni jedan poraz u toku ove sezone, kada su u pitanju mlađi kadeti, dok je kod mlađih kadetkinja najbolja bila Radmila Tominjak.

Članovi stonoteniskog kluba ”Vojvodina” iz Bačkog Gradišta, sa ovogodišnjeg TOP 12 za mlađe kadete, odneli su najsjajnija odličija i u muškoj i u ženskoj konkurenciji. Kod mlađih kadeta, kao što se i očekivalo, najbolji je bio Akoš Benke, koji je zlatnu medalju osvojio sa skorom pobeda 11:0. Drugu poziciju na turniru zauzeo je Đorđe Pavlović, član Morave iz Velike Plane, koji je jedini poraz doživeo od prvoplasiranog Benkea. Mladi Aleksandar Čokić, uspeo je da osvoji bronzanu medalju, sa skorom od 7 pobea i 4 poraza. Isti skor su imali i Vladimir Jovičić i Miloš Pavlović, ali je set količnik bio na strani subotičkog stonotenisera.

Među mlađim kadetkinjama, za razliku od dečaka, u toku sezone nije se posebno izdvajala ni jedna takmičarka, već je njih nekoliko vodilo žestoku borbu u završnici svakog turnira. Ovog puta, Radmila Tominjak, članica Vojvodine iz Bačkog Gradišta, sa skorom 10:1, uspela je da nadigra svoje vršnjakinje i osvoji prvu poziciju, dok je drugu poziciju zauzela Danijela Karkušova, sa ukupno 8 pobeda i 3 poraza. Isti skor imala je i Ana Feješ (Kanjiža), ali je u duelu sa Karkušovom doživela poraz, pa je zauzela treće mesto.

One thought on “Kraj sezone za mlađe kadete, u Bečeju održan TOP 12 (FOTO)

Napiši komentar...