Pobednici TOP 12 Srbije za juniore Nikola Marinković i Ivana Vejnović (FOTO)

Senta je ovog vikenda bila domaćin najboljim juniorima i juniorkama Srbije. Ovaj turnir predstavljao je poslednju aktivnost naših juniora kada su u pitanju domaća takmičenja, jer sledi prvenstvo Balkana, a zatim i Evrope. Najbolji na turniru bili su Nikola Marinković i Ivana Vejnović.

Da je zasluženo najbolji junior Srbije, još jednom je dokazao Nikola Marinković, koji je u veoma jakoj konkurenciji na završnom turniru sezone blistao i osvojio prvo mesto. Iza njega, na drugoj poziciji, našao se mladi Dimitrije Levajac, aktuelni prvak Srbije za kadete, koji je ovim rezultatom priredio veliko iznenađenje, s obzirom da će junior postati tek za 2 sezone. Na trećem, odnosno, četvrtom mestu, našli su se Aleksa Gacev i Matija Jovičić.

Svoju treću titulu u ovoj sezoni osvojila je Ivana Vejnović, koja je ovaj turnir završila sa najboljim skorom. Drugo mesto među juniorkama osvojila je Tijana Jokić, dok su treće, odnosno četvrto mesto zauzele Halas Ela i Edina Benke.

Odmor, pa pripreme

Mladim reprezentativcima Srbije, koji će putovati u Bratislavu na Evropsko prvenstvo, sledi tronedeljni odmor, nakon čega ih očekuju pripreme. Mesto gde će se mladi stonoteniseri iz Srbije pripremati i dalje nije poznato, jer je STSS objavio konkurs za organizaciju priprema.

One thought on “Pobednici TOP 12 Srbije za juniore Nikola Marinković i Ivana Vejnović (FOTO)

  • 31.05.2015. at 22:46
    Permalink

    Bravo Dimitrije Levajac!
    Dve godine mladji a vec drugi.Njegovo vreme tek dolazi.

    Reply

Napiši komentar...