Stoni tenis i letovanje u Vrnjačkoj Banji

Posebna ponuda za ovo leto dolazi iz stonoteniskog kluba ”Goč” iz Vrnjačke Banje. Kombinacija stonog tenisa i turizma dala je dobar rezultat na nedavno održanom vikend turniru za veterane u ovoj banji, pa se očekuje da odziv na ovo ”letovanje” bude dobar.

Sala u Vrnjačkoj Banji

Stonoteniski klub ”Goč” iz Vrnjačke Banje za ovo leto nudi letovanje i stoni tenis u jednom. Ponuda ovakvog tipa retka je na našim prostorima, pa je ova prilika možda i jedina koja pruža letovanje i stoni tenis u isto vreme.

Ono što se budućim učesnicima, odnosno turistima nudi, jeste privatan smeštaj u dvokrevetnim sobama sa kupatilom, pun pansion – 3 obroka u restoranu, izleti do manastira Žiče, Ljubostinje, Svete Petke, jezera na planini Goč uz zajednički ručak u etno kući Horizont, svakodnevni rekreativni program. Za muškarce je predviđen stoni tenis, tenis, šah i plivanje, dok je u programu za žene stoni tenis, pikado, plivanje i fitnes. Takođe, pruža se mogućnost rekreativnog ribolova na Zapadnoj Moravi. Kulturni sadržaj takođe je uključen u ovu ponudu. Letovanje će trajati od 2. do 9. avgusta.

Kompletan dnevni aranžman iznosi 2.000 dinara po osobi.

Sve informacije možete dobiti na telefone: 063 86 70 104 i 065 86 70 104.

Napiši komentar...