Četvoro reprezentativaca Srbije na prvim Evropskim igrama u Bakuu (FOTO)

Prve Evropske igre počinju 12. juna, i trajaće ukupno 16 dana. Takmičenje koje se po prvi put održava, okupiće najbolje evropske stonotenisere i stonoteniserke, koji će se nadmetati u pojedinačnoj i ekipnoj konkurenciji. Srbiju će predstavljati četvoro takmičara.

Evropske igre održaće se od 12. do 28. juna u prestonici Azerbejdžana. Pored stonog tenisa, u tom periodu sportisti iz cele Evrope boriće se za odličija u još 29 sportova. Kada je stoni tenis u pitanju, učestvovaće najbolji evropski stonoteniseri, a neki od njih su Dimitrij Ovtcharov, Timo Boll, Vladimir Samsonov, i tako dalje.

Na prvim Evropskim igrama boje Srbije braniće četvoro stonotenisera. Jedini muški predstavnik biće Aleksandar Karakašević, dok će Anamaria Erdelji, Gabriela Feher i Andrea Todorović biti predstavnice Srbije.

Prve će na turniru nastupati žene u ekipnoj konkurenciji. One otvaraju takmičenje 13. juna u 06:30, dok će muškarci u ekipnom delu nastupati istog dana, ali od 13:30. Pojedinačni deo takmičenja, kao i ekipni, otvoriće žene. Mečevi prvog kola igraju se 16. juna od 08:00 časova, dok će muškarci nastupati od 14:00 časova.

Sajt takmičenja

Promo video šampionata

Napiši komentar...