Održan prvi Zrenjanin Open, kvalitet u rangu državnog prvenstva (FOTO)

Zrenjanin Open, koji se u gradu na Begeju organizuje po prvi put, okupio je gotovo sve najbolje igrače iz Srbije. Izostali su reprezentativci koji se pripremaju za Evropske igre u Bakuu, ali su gotovo svi ostali učestvovali na ovom turniru, koji rame uz rame može stojati sa državnim prvenstvom.

Super liga Srbije okončana je još pre više od mesec dana, ali to nije sprečilo naše najbolje superligaše, kao i one koji nastupaju van granica Srbije, da se okupe u Zrenjaninu. Do medalja u ovakvoj konkurenciji mogli su doći samo oni koji su zaista najbolji, i to su i pokazali na ovom turniru.

Najbolji među seniorima (foto: stoni-tenis.org)

Prvu poziciju, kao i glavnu novčanu nagradu, osvojio je Bojan Crepulja, koji je do finala stigao tako što je nadigrao Nikolu Strugarevića, Marka Popovića, Uroša Gordića, i u finalu aktuelnog prvaka Srbije, Vladimira Radonjića. Treću poziciju podelili su Marko Petkov i Uroš Gordić, dok su plasman od 5. do 8. mesta ostvarili Marko Popović, Valentin Nađ Nemedi, Pete Zoltan i Nikola Marinković.

Konkurencija u kategoriji seniorki bila je znatno slabija u odnosu na muškarce, jer je učestvovalo svega 4 takmičarki, među kojima je najbolja bila Anđelija Ratić.

Seniorke su, kao i muškarci, za svoja osvojena mesta dobile novčane nagrade.

Takođe, turnir je odigran i u konkurenciji kadeta, dok će mlađi kadeti i juniori nastupati danas (07.06.).

Napiši komentar...