Marić nastavlja karijeru u Persijskom zalivu

Trener stonoteniskog kluba Banat, Vladimir Marić, odlučio je da karijeru nastavi u inostranstvu. Trenutno se nalazi u Manami, glavnom gradu Bahreina, ostrvske države u Persijskom zalivu. Sa savezom Bahreina je potpisao jednogodišnji ugovor i radiće kao trener njihove reprezentacije.

Vladimir Marić (foto: Igor Jevremov)

Ovde je već nekoliko godina glavni trener Boris Baniček iz Hrvatske. Na njegovo insistiranje i na preporuku bivšeg trenera Banata, Borisa Vukelića, ja sam došao na probu početkom jula. Ljudima iz Saveza Bahreina se svideo moj rad, tako da smo našli zajednički jezik i narednih godinu dana ću provesti ovde -kaže Marić ekskluzivno za Ilovezrenjanin.

On ističe da su uslovi za treninge fantastični.

– Imaju novoizgrađenu halu za stoni tenis sa 16 stolova i malu halu sa 8 stolova. U sklopu objekta su i teretana, kancelarije saveza itd… Stvarno, objekat na kojem bi mogle da pozavide i velike stonoteniske sile. Inače, glavni grad Bahreina, Manama, je prelep. Jedino se još privikavam na visoke temperature, ali domaćini kažu da će od septembra, kada zvanično počinjem da radim, biti mnogo prijatnije vreme.

izvor: ilovezrenjanin.com

Napiši komentar...