Raspored i licencirani igrači Super i Prve lige za muškarce

Stonoteniski savez Srbije objavio je raspored, kao i spisak licenciranih igrača za Super i Prvu ligu Srbije za muškarce. Ono što naše čitaoce najviše zanima, jeste sastav šampionskog i vicešampionskog tima, Crvene Zvezde i Banata. Oba tima su promenila sastav, ali samo za po jednog igrača.

Prizor sa meča polufinala Play-off-a 2014/15 (Popović – Jevtović)

Takmičenje u Super i Prvoj ligi Srbije startuje 19. odnosno 20. septembra. Sastavi ekipa potvrđuju da će i ova sezona biti vrlo uzbudljiva u rezultatskom smislu. Dve najbolje ekipe iz Srbije, Crvena Zvezda i Banat, promenile su sastav samo za po jednog igrača.

Zvezda bez Miloševića, Banat bez Gordića

Tandem crveno-belih, Karakašević-Jevtović, i ove sezone braniće boje tog kluba, dok je klub iz Beograda napustio Bojan Milošević. Umesto Miloševića, za Zvezdu će nastupati Boris Mihailović, odnosno, Miloš Savić.

Redove zrenjaninskog Banata napustio je Uroš Gordić, koji će od ove sezone nastupati u Nemačkoj. Njegovo mesto popunio je mladi Nikola Strugarević, koji je iz redova Stenesa prešao u Banat. Valentin Nađ Nemedi, Vladimir Radonjić i Ilija Majstorović nisu promenili klupske boje. Takođe, redove Banata pojačao je i trener Žarko Zakić, koji je zamenio Vladimira Marića.

Novi superligaši, IMT i Topličanin, nastupaće u dobrom sastavu. Nikola Jušković, Igor Damjanović, Kristijan Dalea, Radovan Žunjanin i Miroslav Čolaković, braniće boje beogradskog IMT-a, dok će za prokupački Topličanin igrati Lorencio Lupulesku, mladi Đorđe Jović i bugarski državljanin, Petko Gabrovski.

Ekipa koja je, uz Banat i Crvenu Zvezdu, glavni konkurent za Play-off, jeste Požarevac. Iskusni Branislav Đan, zajedno sa Bobanom Ivićem i Nikolom Marinkovićem, biće ozbiljna pretnja svim timovima u elitnom takmičenju.

Timove iz Super lige, kao i prvoligaše, očekuje velika borba za titulu, odnosno, prolaz u Super ligu. U prilozima ispod teksta možete videti sastave svih muških ekipa Super i Prve lige, kao i raspored odigravanja mečeva.

Stonoteniski savez Srbije nije objavio spisak licenciranih igračica, kao i raspored ženske Super i Prve lige, tako da to još uvek nije dostupno na našem portalu.

LICENCIRANI IGRAČI – Super liga
LICENCIRANI IGRAČI – Prva liga

RASPORED – Super liga
RASPORED – Prva liga

Napiši komentar...