ŽREB EVROPSKOG PRVENSTVA: ”Grupe smrti” selekcijama Srbije

Ekipno prvenstvo Evrope startuje za nepunih mesec dana. Ruski grad Ekaterinburg ugostiće gotovo sve evropske reprezentacije, koje će se takmičiti u više divizija. Nakon prošlogodišnjeg prvenstva koje je održano u Portugalu, muška i ženska selekcija Srbije izborili su učešće u prvoj, šampionskoj diviziji na ovogodišnjem izdanju prvenstva Evrope.

Slavlje nakon prolaska u prvu diviziju – Lisabon 2014.

Žreb takmičenja koji je objavila evropska stonoteniska unija smestio je naše selekcije u takozvane ”grupe smrti”, u prvoj diviziji. Reprezentacije koje će važiti za same favorite za osvajanje šampionata, takmičenje će započeti mečevima protiv Srbije.

Muška reprezentacija Srbije, koja će na prvenstvu Evrope nastupati u sastavu Karakašević, Žolt, Jevtović i Crepulja, nalazi se u grupi sa braniocem titule, Portugalom, zatim sa sjajnim Francuzima, koji će na ovom prvenstvu važiti za jedne od favorita, kao i sa Mađarima.

Sa druge strane, ženska selekcija naše zemlje u sastavu Erdelji, Feher, Molnar i Todorović, odmeriće snage sa timom Austrije, zatim sa sjajnim Rumunkama, kao i sa selekcijom Francuske.

Evropsko prvenstvo startuje 25. septembra, i trajaće 5 dana.

Više informacija o prvenstvu Evrope možete pročitati OVDE.

Muškarci – Grupa A
Žene – Grupa B

Napiši komentar...