RSTSN: Održan 51. Kup Paraćina (FOTO)

Turnir Regionalnog stonoteniskog saveza Niš, 51. Kup Paraćina, održan je u paraćinskoj hali sportova. Igrači iz niškog regiona učestvovali su na ovom turniru u juniorskoj i kadetskoj kategoriji, čiji su se rezultati bodovali za rang listu RSTSN.

Najbolji juniori i juniorke na turniru

Kup Paraćina, turnir sa velikom tradicijom, održan je po 51. put. Mladi igrači iz regiona Niš učestvovali su na ovom turniru u kategoriji juniora i kadeta. Među juniorima, ove godine najbolji je bio Aleksa Đorđević koji nastupa za Lužnicu iz Babušnice. Aleksa Dimitrijević, član paraćinskog SFS Borca osvojio je srebrnu medalju. Takođe igrač Lužnice, Stefan Ignjatović, kao i Nemanja Milanović, član Borca iz Čačka, zauzeli su treću poziciju.

U ženskoj juniorskoj konkurenciji prvo mesto osvojila je Milica Ćirić (RSTK Pirot), dok je Anđela Ognjanović, članica Lužnice, bila drugoplasirana. Bronzanu medalju osvojile su Milica Tomić i Ljubica Nikolić, koje takođe nastupaju za Lužnicu.

Prvo mesto u kategoriji kadeta pripalo je Petru Filipoviću iz Vranja, koji je u finalnom meču nadigrao Aleksu Mitića iz niškog Železničara. Treće mesto pripalo je Vuku Ranđeloviću, takođe članu Železničara, kao i Saši Jankoviću koji nastupa za negotinski Hajduk Veljko.

Milica Ćirić bila je najbolja i među kadetkinjama, gde je u borbi za najsjajnije odličije savladala Dejanu Gudžić iz Vrnjačke Banje. Jovani Malenović (Ozren) i Aleksandri Krstić (SFS Borac) pripala je bronza.

Napiši komentar...