Balkansko prvenstvo za mlađe seniore, iz Ćićevca u Štip

Prvenstvo Balkana za mlađe seniore ove godine biće održano u makedonskom gradu Štipu. Prvobitno, domaćinstvo za ovaj turnir je dobio Ćićevac, ali je u međuvremenu odustao, tako da će se najbolji mlađi seniori Balkana ove godine sastati u Makedoniji, od 21. do 25. oktobra.

Reprezentativci Srbije na prošlogodišnjem turniru u Tirani

Mladi reprezentativci Srbije, koji su na prošlogodišnjem prvenstvu Balkana, koje je održano u Tirani, osvojili većinu zlatnih medalja, ove godine će u makedonskom gradu Štipu pokušati da odrbane sva ta odličija. U periodu od 21. do 25. oktobra, naši mladi igrači nadmetaće se u singl, dubl i timskoj konkurenciji za nove titule balkanskih šampiona.

Devet zemalja učestvovaće na ovogodišnjem izdanju turnira, koje se održava po 41. put, a po 12. put kao balkanijada mladih. Boje Srbije braniće 4 muških i 4 ženskih takmičara. Muška selekcija naše zemlje nastupaće u istom sastavu kao i pre godinu dana, a činiće je Valentin Nađ Nemedi, Nikola Strugarević, Ilija Majstorović i Nikola Marinković.

Malu promenu u odnosu na Tiranu 2014. doživela je ženska reprezentacija Srbije, za koju će ove godine nastupati Ana Žofia Fenjveši, Viktorija Tružinski, Aneta Maksuti i Izabela Lupulesku.

4 thoughts on “Balkansko prvenstvo za mlađe seniore, iz Ćićevca u Štip

 • 16.10.2015. at 15:09
  Permalink

  Zasto nasa zemlja nije zadrzala domacinstvo

  Reply
  • 19.10.2015. at 18:02
   Permalink

   Ko ce ga znati, verovatno su od balkanske federacije Makedonci dobili domacinstvo ukoliko bi Cicevac odustao, sto se i desilo.

   Reply
 • 21.10.2015. at 12:45
  Permalink

  Dali neko zna koji razultat. HVala unaprijed.

  Reply
  • 21.10.2015. at 17:39
   Permalink

   Poštovani,

   portal http://www.stonitenis.org prati ovaj turnir i o svim rezultatima možete se informisati u vestima koje ćemo objavljivati tokom turnira.

   Milan Mirković
   Urednik i administrator portala

   Reply

Napiši komentar...