Prvenstvo Srbije u konkurenciji do 10 godina održano u Bačkoj Topoli

Nezvanično prvenstvo države za igrače do 10 godina starosti održano je u Bačkoj Topoli, gde se okupilo oko 50 takmičara iz 20 klubova. STK Bajša i STK Bačka Topola bili su organizatori ovog turnira, na kome su se mladi igrači takmičili u pojedinačnoj i dubl konkurenciji.

Mladi učesnici turnira (foto: fb. Saša Vidić)

Dvadeseti put za redom, nezvanično prvenstvo Srbije za igrače do 10 godina, odnosno Kup mladih, održano je u Bačkoj Topoli. Dečaci i devojčice nadmetali su se u sing i dubl konkurenciji.

Petar Vidić iz Negotina uspeo je da osvoji titulu u pojedinačnom delu turnira, gde je savladao Luku Damjanovića, člana STK Dobanovci, u finalu. Andraš Oros iz Temerina, kao i Luka Božović iz Zemuna bili su trećeplasirani.

U konkurenciji devojčica pojedinačno prvo mesto pripalo je Katarini Gvozdenović iz Malog Iđoša, dok je drugu poziciju osvojila Jovana Antić iz Dobanovaca. Bronza je pripala Marini Pinku (Nikolinci) i Flori Adam iz Temerina.

Finalni par u pojedinačnom delu kod dečaka, Vidić-Damjanović, bio je najbolji u dubl konkurenciji, savladavši Andraša Orosa i Luku Božovića u finalu. Dečaci iz Srpskog Miletića, Jovan Marković i Lazar Živković, zauzeli su treću poziciju, kao i Aleksa Viček (Šid) i Aron Šuljok (Horgoš).

Marina Pinku i Jovana Antić činile su najbolji dubl na ovom turniru. Njih dve su u borbi za titulu nadigrale Katarinu Gvozdenović i Floru Adam, dok su Viola Lenđel i Patricia Sekelj, kao i Minja Vladimirov i Ema Popović, osvojile bronzano odličije.

Titula najuspešnijeg trenera turnira dodeljena je Slobodanu Miljkoviću iz Negotina.

Napiši komentar...