Vladimir Radonjić i Ana Žofia Fenjveši pobednici Otvorenog prvenstva Bečeja za seniore

Prvi turnir A klase STSS za seniore u ovoj sezoni odigran je u Bečeju. Ne baš veliki broj seniora, a naročito seniorki, upisao je prve bodove na seniorskoj rang listi STSS. Aktuelni prvak države, član Banata, Vladimir Radonjić, osvojio je titulu, kao i Ana Žofia Fenjveši u ženskoj konkurenciji.

Najbolji seniori turnira (foto: fb. Branko Brstina)

Otvoreno prvenstvo Bečeja za seniore okupilo je svega 38 takmičara, koji su se u pojedinačnoj, muškoj i ženskoj kategoriji, borili za prve bodove seniorske rang liste STSS za sezonu 2015/16.

Prvi nosilac turnira, i aktuelni prvak Srbije, Vladimir Radonjić, uspeo je da dođe do titule u Bečeju. Poslednju prepreku na tom putu predstavljao mu je saigrač Valentin Nađ Nemedi, koga je u finalnom meču nadigrao sa 3:1. Članovi subotičkog Spartaka, Stefan Kostadinović i Robert Takarič, uspeli su da osvoje bronzano odličije.

Članica stonoteniskog kluba Novi Sad, Ana Žofia Fenjveši, uspela je da zauzme prvu poziciju u svojoj kategoriji, savladavši svoju saigračicu i dugogodišnju dubl partnerku Viktoriju Tružinski, rezultatom 3:1, u meču za titulu. Još jedna igračica Novog Sada, Aleksandra Savić, bila je trećeplasirana, kao i Suzana Mendergiš, koja brani boje STK Senta.

Naredni bodovni turnir za seniore biće Memorijal ”Vilim Harangozo”, koji će se 8. novembra održati u Subotici.

Napiši komentar...