Branislav Đan pobednik seniorskog prvenstva RSTSN (FOTO)

Veliki broj seniora sa područja RSTSN okupio se u nedelju 15. novembra u Aleksincu, gde je održano pojedinačno prvenstvo RSTSN za seniore. Najbolji u muškoj konkurenciji bio je igrač Požarevca, Branislav Đan, dok je titula najbolje seniorke pripala Ivani Perović.

Još jedno pojedinačno prvenstvo Regionalnog stonoteniskog saveza Niš održano je u Aleksincu, gde se okupilo preko 100 takmičara.

Prizor sa meča Ivić-Vukmirović (foto: rstsn.net)

Nakon nadmetanja koje je trajalo do kasnih večernjih sati, titulu u pojedinačnom delu turnira uspeo je da osvoji član STK Požarevac, Branislav Đan. Borba za titulu donela mu je susret sa Dejanom Ocokoljićem, koga je rezultatom 3:0 savladao. Još jedan igrač Požarevca našao se na pobedničkom postolju, a u pitanju je Boban Ivić, kao i Miloš Milenković koji nastupa za nišku Medijanu. Njih dvojica osvojili su bronzu.

Mlada takmičarka stonoteniskog kluba Goč, Ivana Perović, postala je nova prvakinja RSTSN za seniorke. U meču za titulu nadigrala je Dejanu Todorović (STK Požega), dok je njega saigrača Biljana Stepanović bila trećeplasirana, kao i Olga Mijailović iz STK Josip Kolumbo.

Najbolji dubl na turniru, očekivano, bio je superligaški tandem, koji su činili Branislav Đan i Boban Ivić. Njih dvojica su do titule došli tako što su u finalu pobedili Vojkana Vukmirovića i Miloša Milenkovića. Predrag Mujić i Željko Vlajković, kao i Dejan Ocokoljić i Đorđe Jović osvojili su bronzano odličje.

Najbolji dubl turnira (foto: rstsn.net)

Kada je u pitanju konkurencija ženskih dublova, titulu su osvojile Olga Mijailović i Biserka Ristić, dok su drugo mesto zauzele Ivana i Marija Perović. Poraz u polufinalu doživele su Milica Ćirić i Danica Mladenović, kao i Dejana Todorović i Biljana Stepanović, pa im je pripala bronza.

Dejan Ocokoljić i Ivana Perović i ove godine bili su najbolji mešoviti dubl regiona Niš, savladavši Gorana Petrovića i Olgu Mijailović u finalu. Treće mesto osvojili su Boban Ivić i Dejana Todorović, odnosno, Dušan Anđelković i Maša Milošević.

Napiši komentar...