ŽREB: TOP 16 Srbije za seniore i seniorke u Novom Sadu

Kraj kalendarske godine biće obeležen turnirom na kome će se naći najbolji seniori i seniorke Srbije. Ovogodišnje izdanje turnira će biti odigrano u neuobičajenom terminu, odnosno, u nedelju i ponedeljak, ali je, za razliku od prošle godine, broj takmičara po kategorijama onakav kakav zaista treba biti, po 16 seniora i isto toliko seniorki.

Novosadski Spens

Turnir kojim će seniori staviti tačku na 2015. godinu održaće se u novosadskom Spensu, 20. i 21. decembra, odnosno, u nedelju i ponedeljak. Razlog pomeranja termina je učešće ženskog STK Novi Sad u ETTU kupu, koje će odmah nakon svog drugog evropskog meča u ovoj sezoni, doputovati u Novi Sad kako bi odigrale TOP 16.

Na spisku seniora nema standardnih reprezentativaca, kao što su Karakašević, Jevtović, Pete, kao i Crepulja, Subotić i Gordić, tako da će se za titulu prvaka TOP 16 boriti igrači koji uglavnom nastupaju u Srbiji. Sa druge strane, A reprezentativka Srbije, Anamaria Erdelji, igraće na ovom turniru, kao i još jedna igračica koja nastupa u inostranstvu, a u pitanju je Anđelija Ratić.

Turnir startuje u nedelju u 10:00 časova, a žreb turnira možete pogledati klikom za sliku ispod.

2 thoughts on “ŽREB: TOP 16 Srbije za seniore i seniorke u Novom Sadu

 • 18.12.2015. at 14:55
  Permalink

  STETA JE STO NE IGRAJU NAJBOLJI

  Reply
 • 18.12.2015. at 15:15
  Permalink

  treba se zamisliti… top 16 seniorski za muskarce bez Karakasevica, Jevtovica, oba Petea, Crepulje, Subotica, Petkova, Gordica, Lupuleskua,oba Savica, Conica, Mihailovica,… pita li se ko zasto? pitanje se odnosi i na devojke… brine li ko o sustini …

  Reply

Napiši komentar...