Stonoteniseri iz Vranja i Niša najbolji na turniru u Aleksincu

Još jedan nezvanični turnir na tlu RSTSN održan je u subotu u aleksinačkoj hali sportova, gde su se našli igrači od mini kadeta, preko mlađih kadeta i kadeta, do seniora. Jedina kategorija koja je izostala bila je juniorska, ali to nije u velikoj meri uticalo na kvalitet turnira.

Osvajači medalja u seniorskoj kategoriji (foto: Milan Živić)

Najviše pažnje, svakako, privukla je seniorska kategorija, gde je ujedno učestvovalo i najviše takmičara. S obzirom da je 23. januar rezervisan za početak prolećnog dela ligaškog takmičenja, može se reći da je ovaj turnir bio poslednja provera igračima iz ovog regiona.

Kada je u pitanju seniorska kategorija, najbolje su se pokazali igrači iz Vranja, koji su osvojili tri od četiri odličja. Prva pozicija pripala je Dušanu Anđelkoviću, koji je u finalu savladao svog saigrača Branislava Milenkovića. Još jedan Vranjanac, mladi Petar Filipović osvojio je bronzu, kao i Igor Živkovič, član niškog Josip Kolumba.

Biserka Ristić (Josip Kolumbo) bila je prvoplasirana kod seniorki, dok je drugo mesto zauzela Jovana Krstić (Stoni). Bronzanu medalju osvojile su Ana Rančić i Miljana Popović, koje takođe nastupaju za niški Stoni.

Ovako izgleda plasman u ostalim kategorijama:

Mini kadeti:

1. Branislav Smiljković
2. Bogdan Ilić
3. Bogdan Mladenović
3. Ilija Dončić

Mini kadetkinje:

1. Olivera Mladenović
2. Sofija Milkić

Mlađi kadeti:

1. Branislav Smiljković
2. Bogdan Ilić
3. Đorđe Pavlović
3. Rista Zdravković

Mlađe kadetkinje:

1. Natalija Popović
2. Ema Mitić
3. Jovana Malenović
3. Mina Vasić

Kadeti:

1. Vuk Ranđelović
2. Petar Filipović
3. Veljko Stojanović
3. Bogdan Ilić

Kadetkinje:

1. Iva Dimitrijevska
2. Milica Milojević
3. Jovana Malenović
3. Anđela Đorđević

 

Napiši komentar...