Juniorska prvenstva regiona održana u Beogradu i Boru (FOTO)

Nedelja 21. februara bila je rezervisana za regionalna juniorska prvenstva, koja su održana u Beogradu, za STSBG, dok su se najbolji juniori RSTSN takmičili u Boru.

Beograd i Bor bili su domaćini prvenstava regiona za STSBG, odnosno RSTSN. Kada je reč o beogradskom turniru, nedostajala je nekolicina favorita za titulu prvaka regiona, dok su je konkurencija u RSTSN bila na visokom nivou, jer su učestvovali gotovo svi najbolji juniori tog regiona.

Osvajači medalja STSBG zajedno sa reprezentativcem Jevtovićem (foto: fb. Goran Skeledžija)

Novi prvak regiona Beograd je Nikola Cerovac, koji je u meču za zlato pobedio Milana Manojlovića. Bronzana medalja pripala je Vladimiru Jovičiću i Milošu Marinkoviću.

Najbolja juniorka bila je Ana Aleksandrić. Ona je u finalu bila bolja od saigračice Marije Stajić, dok je treće mesto pripalo Ani Stevanović.

Kada je reč o Regonalnom stonoteniskom savezu Niš, titulu u pojedinačnoj konkurenciji uspeo je da osvoji Petar Nikodijević, koji je u finalu bio bolji od Stefana Ignjatovića, dok su se bronzanom medaljom okitili Dalibor Simić i Vladan Bukvić.

Među juniorkama, prvo mesto osvojila je Kristina Gavrić, dok je drugoplasirana bila Anđela Ognjanović. Treća pozicija pripala je Ivani Perović, kao i Ljubici Nikolić.

U dubl kategoriji redosled je bio sledeći:

Juniori:

1. Milan Milošević/Vladan Bukvić
2. Aleksa Đorđević/Stefan Ignjatović
3. Petar Nikodijević/Aleksa Dimitrijević
3. Miloš Tomić/Strahinja Sejmjanović

Juniorke:

1. Anđela Ognjanović/Ljubica Nikolić
2. Ivana Perović/Milica Tomić
3. Aleksandra Krstić/Dejana Gudžić
3. Kristina Gavrić/Miljana Popović

Napiši komentar...