LOV NA BODOVE: Karakašević i Erdelji na Kuwait Openu

Nakon neuspelog pokušaja povratka Srbije u prvu svetsku diviziju na Svetskom prvenstvu, naši reprezentativci okreću se učešću na ITTF turnirima na kojima će pokušati da prikupe što više bodova kako bi plasman na Olimpijadu bio izvesniji. Ovog puta, Aleksandar Karakašević i Anamarija Erdelji jedini predstavljaju Srbiju na Kuwait Openu 2016.

foto igrača: ITTF

Predvodnici naše muške i ženske selekcije učestvovaće na jednom od najvećeg World Tour turnira u godini, a u pitanju je Kuwait Open. Aleksandar Karakašević i Anamaria Erdelji pokušaće da ostvare što bolji plasman jer bi eventualni dobar rezultat itekako uticao na poziciju naših igrača na svetskoj rang listi.

Poznajući mogućnosti i trenutno stanje na rang listi naših predstavnika, neverovatan rezultat predstavljalo bi osvajanje neke od medalja, s obzirom da na turniru učestvuju svi najbolji igrači sveta, predvođeni neprikosnovenim Kinezima.

Takmičenje u pojedinačnoj konkurenciji prva započinje Anamaria Erdelji, koja se danas (sreda) u 12:45 po našem vremenu, sastaje sa Yi-Hua Huang iz Kineskog Tajpeha, u okviru prvog kola kvalifikacionog dela turnira. U istoj fazi takmičenja, Aleksandar Karakašević nastupa nešto kasnije, od 18:15, a njegov protivnik biće domaći takmičar Marzooq Alrashidi. Taj meč moći ćete da pratite putem uživo prenosa na našem portalu.

Kada je u pitanju dubl konkurencija, Aleksandar Karakašević igraće sa Bojanom Tokićem, ali će im već prva prepreka u osmini finala biti par koji čine dvojica najboljih na svetu, a u pitanju su Ma Long i Fan Zhendong. Meč počinje sutra (četvrtak) u 16:30. I taj meč biće uživo prenošen na našem portalu.

Uživo prenos turnira dostupan je na našoj stranici Prenos uživo.

Napiši komentar...