RSTSN: TOP 12 za juniore i juniorke održan u hali sportova u Paraćinu

Po dvanaest najboljih juniora i juniorki sa područja RSTSN učestvovalo je na završnom turniru sezone, TOP 12. Prvo mesto u kategoriji juniora osvojio je Mihailo Tanasković, igrač kragujevačkog Radničkog, dok je najbolja kod juniorki bila igračica Goča iz Vrnjačke Banje, Ivana Perović.

Hala sportova u Paraćinu (fotografija iz 2013.)

Turnir koji je održan u paraćinskoj hali sportova bio je završni kada su u pitanju juniori i juniorke u niškom regionu.

Među juniorima, najprijatnije iznenađenje priredio je Mihailo Tanasković, igrač STK Radnički Kragujevac, koji je sa pozicije broj 12 nastupao na ovom turniru, ali je uspeo da zabeleži 10 pobeda u prvih 10 kola, i samo u zadnjem kolu zabeleži poraz, što je bilo dovoljno za prvo mesto. Drugu poziciju, sa dva poraza, osvojio je domaći igrač Petar Nikodijević, dok je još jedan junior paraćinskog SFS Borca, Aleksa Dimitrijević, bio treći.

Prvo mesto u kategoriji juniorki, sa svih 11 pobeda, očekivano je osvojila Ivana Perović, članica STK Goč. Na drugoj poziciji, sa jednim porazom, našla se Milica Ćirić, igračica RSTK Pirot, dok je sa dva poraza treću poziciju zauzela igračica STK Lužnica, Ljubica Nikolić.

Senku na dobro organizovan turnir od strane domaćina bacio je propust regionalnog saveza, koji, iz za sada nepoznatih razloga, nije obezbedio pehare i medalje najuspešnijim takmičarima, pa je ceremonija dodele priznanja izostala. Iz saveza se navodi da će najuspešnijim takmičarima poštom biti poslate osvojene nagrade.

Napiši komentar...