PRELAZNI ROK: Radonjić u Zvezdi, Nađ Nemedi u Nemačkoj

Sezona 2015/16, bar kada su ligaška takmičenja u pitanju, nedavno je završena. Šampionsku titulu u muškom delu Super lige uspela je da osvoji Crvena Zvezda, dok se zrenjaninski Banat morao zadovoljiti naslovom vicešampiona. 

Tandem koji napušta Zrenjanin (foto: https://www.irista.com/gallery/39ie8sn5xete)

I ako prelazni rok u Srbiji još uvek nije počeo, već je poznato nekoliko igrača koji će promeniti boje klupskog dresa. Da će od nove sezone napustiti Srbiju, najavio je Valentin Nađ Nemedi, koji će svoju šansu tražiti u Nemačkoj. Još jedan igrač koji je uz Nemedija bio oslonac zrenjaninskog Banata, Vladimir Radonjić, pojačaće redove aktuelnog šampiona, beogradske Crvene Zvezde.

Razne okolnosti uticale su da i najbolji stonoteniser naše zemlje, Aleksandar Karakašević, stavi tačku kada je u pitanju igranje u Srbiji. On od nove sezone neće braniti boje Crvene Zvezde, kao i ni jednog drugog kluba u Srbiji, a eventualni povratak najavio je samo ukoliko bi neki od timova uspeo da napravi tim za stonotenisku Ligu šampiona.

Prema saznanjima našeg portala, boje Crvene Zvezde u narednoj sezoni braniće Marko Jevtović, Vladimir Radonjić i Robert Fišer, dok je za Banat jedino sigurno da će Nikola Strugarević i Ilija Majstorović ostati u klubu. Kako je Banat u kontinuitetu u samom vrhu Super lige, očekuje se da će se zrenjaninski klub pojačati bar sa još jednim igračem koji bi se ravnopravno nosio, kako sa svim rivalima u Super ligi, tako i sa trenutnim šampionima.

Napiši komentar...