DIZELDORF: Mladi igrači iz Srbije putuju na ”Andro Kids Open 2016”

Na jednom od najmasovnijih turnira za mlade igrače u Evropi, Srbija će i ove godine imati dvocifren broj predstavnika. Mladi igrači iz više klubova će pod vodstvom trenera Miroslava Čolakovića i Branislava Milenkovića boraviti u Dizeldorfu do 21. avgusta, kada se turnir završava.

Promo (foto: YouTube)

Turnir na kome prethodnih godina ne izostaju predstavnici Srbije, ove godine biće održan od 19. do 21. avgusta. Jedanaestoro mladih igrača će, zajedno sa dva trenera, učestvovati na Andro Kids Openu u pojedinačnoj, dubl i timskoj konkurenciji.

Klubovi koji će imati svoje predstavnike u Dizeldorfu su Dobanovci, Rapid, zemunska Mladost, negotinski Hajduk Veljko, Kanjiža, Mladenovac i Vranjski Top Spin, a radi se o sledećim igračima i igračicama: Irena Dujmović, Ana Feješ, Tamara Turkonje, Andrej Menger, Petar Radnović, Luka Božović, Petar Filipović, Petar Vidić, Vuk Nedeljković, Aleksandra Molnar i Veljko Stojanović.

Na turniru će, pored učesnika iz Srbije, učestvovati više od 1500 mladih stonotenisera iz brojnih svetskih i evropskih zemalja.

Napiši komentar...