SAVEZ UPOZORAVA: Registracija klubova i igrača isključivo u STSS

Izvršni odbor stonoteniskog saveza Srbije doneo je odluku kojom regionalnim savezima oduzima pravo da vrše registraciju klubova i igrača. Taj posao će, za sezonu kojoj se bliži početak, obavljati isključivo STSS, koji trenutno trpi udare nekolicine ljudi iz regionalnih saveza.

Regionalni stonoteniski savezi više neće biti ti koji će vršiti registraciju klubova i igrača za teritoriju koju pokrivaju, već će sav posao oko registracije na teritoriji Srbije, preuzeti STSS. Regioni nisu verifikovali registrovane klubove u STSS, niti su uplatili procenat od kotizacija savezu Srbije, pa je STSS, logično, bio primoran da donese ovakvu odluku.

U pismu klubovima, STSS između ostalog navodi razloge donošenja odluke, ali i proceduru koju će klubovi morati da ispoštuju, kako bi bili registrovani za sezonu 2016/17 i imali pravo da se takmiče.

STSS posebno naglašava da klub koji u predviđenom roku ne verifikuje svoju registraciju, odnosno, ne pošalje potrebnu dokumentaciju savezu Srbije, neće biti u sistemu takmičenja za sezonu 2016/17.

Pismo klubovima čitaoci našeg portala mogu pročitati klikom na OVAJ link.

One thought on “SAVEZ UPOZORAVA: Registracija klubova i igrača isključivo u STSS

  • 02.08.2016. at 10:44
    Permalink

    Poštovani g Mirkoviću. Izuzetno cenim Vaš rad kada je stoni tenis u pitanju. Objavljujete dosta informacija i dobrih tekstova, posebno kada su igrači u pitanju, kao i sama stonoteniska igra. Međutim, sada ste uvučeni u jednu igru koju bi trebalo da izbegavate jer to može samo da šteti Vašem ugledu i ugledu sajta i fejs profila koji vodite. Želim da Vas obavestim da ste objavili informaciju koju su na sajt STSS-a postavili smenjeni organi. Smenjeni su na Skupštini STSS-a održanoj 22.07.2016. godine u Požarevcu. U toku je procedura koja će veoma brzo biti završena. Ono što Stevanović sada radi, isto je i što je radio i dok je bio predsednik. Obmane, laži, a pre svega nanošenje finansijske štete savezu. I ako čujete da je ovo neka viša politika i želja pojedinaca da dođu na vlast, to je još jedan pokušaj da se sa svojih grešaka prebaci odgovornost na druge. Ovo je čista borba za prekid krađe para iz saveza, a to znači samo razvoj našeg sporta. Na kraju, Vi ovaj moj komentar možete odmah skinuti sa ovog profila, ali ja bih Vam predložio da skinete kompletnu informaciju. Međutim, niste dete pa radite kako smatrate da je najbolje. Sportski pozdrav, Saša Marković

    Reply

Napiši komentar...