Bodovni turnir: U Mladenovcu održan Trofej Beograda

Prve bodove u takmičarskoj 2017/18 upisali su juniori, juniorke, mlađi kadeti i mlađe kadetkinje u Mladenovcu koji je bio domaćin ovogodišnjeg Trofeja Beograda.

Početak sezone koji je došao dosta kasnije nego što se očekivalo uticao je na to da juniori i mlađi kadeti prve bodove upišu tek početkom decembra.

Juniori

Tradicionalni Trofej Beograda okupio je preko 150 takmičara, a među najstarijima, u muškoj konkurenciji, uspeo je da trijmufuje stonoteniser zrenjaninskog Banata Dimitrije Levajac. Do zlatne medalje stigao je savladajući igrača STAK-a Miloša Marinkovića, a bronzana medalja završila je oko vrata Deneša Sentmartonija iz STK Novi Sad i Fenjveši Florijana koji nastupa za austrijski Ebense.

Najsjajnije odličje kod juniorki, kojih je, nažalost, bilo svega 15, uspela je da osvoji Reka Bezeg iz STK Bečej. Njena rivalka koja je morala da se zadovolji srebrom bila je Lenka Nikolić iz Smedereva, a podelu trećeg mesta izvršile su Radmila Tominjak i Ksenija Vereb, igračice Vojvodine iz Bačkog Gradišta, odnosno, Sente.

Sjajnu igru tokom čitavog turnira titulom kod mlađih kadeta krunisao je Petar Vidić iz negotinskog Hajduk Veljka. Do titule na ”otvaranju” sezone stigao je savladavši Oros Andraša iz Temerina u finalu. Poraze u polufinalnim susretima doživeli su Vuk Nikolić i Bojan Džinović iz šabačkog Lava, pa su morali da se zadovolje trećom pozicijom.

Među mlađim kadetkinjama blistala je igračica Dobanovaca Jovana Antić. Drugo mesto zauzela je Katarina Gvozdenović iz STK Domboš, dok su treće mesto podelile Marina Pinku iz Rapida i Sara Radak iz Čelareva.

Kompletni rezultati

Napiši komentar...