fbpx

Novi Sad šampion? Neviđeni scenario, majstorica ženskog finala NIJE ODIGRANA

Treći, odlučujući meč koji je rešavao pitanje šampiona ženske Super lige između Obilić-Aleve i Novog Sada – nije odigran. Gostujući tim, čiji su predstavnici uputili primedbu na uslove za igru, što je i razlog neodigravanja meča, po svemu sudeći postao je novi šampion Srbije.

Nepoželjan epilog majstorice, na fotografiji sala STK Obilić-Aleva

Nesvakidašnja situacija dogodila se u Novom Kneževcu gde su igračice Obilić-Aleve ugostile stonoteniserke Novog Sada u odlučujućem meču za superligaški tron. S obzirom na rezultat dosadašnjih finalnih mečeva dve ekipe, očekivao se spektakl u borbi za naslov državnog prvaka, ali je publika ostala uskraćena stonog tenisa.

Predstavnici Novog Sada, pre planiranog početka susreta, uputili su primedbu sudijskom paru na uslove za igru, navodeći da ne ispunjavaju odredbe Propozicija. Od tog momenta, sve što se moglo videti u sali u Novom Kneževcu bili su žustra i dugotrajna rasprava, brojne uvrede, kao i suze glavnih aktera – stonoteniserki.

Susret se nije odigrao i pored toga što su igračice oba tima želele meč.

Ekipa stonitenis.org nije uspela da dođe u posed zapisnika, ali je po svemu sudeći, titula završila u Novom Sadu.

Ostaje da se sačeka odluka rukovodioca takmičenja kada će novi prvak države i zvanično biti poznat.

Nekoliko kadrova iz Novog Kneževca

 

#PlayOff / Kasni početak trećeg meča ženskog finala Super lige u Novom Kneževcu.

Start susreta između Obilić-Aleve i Novog Sada još uvek pod znakom pitanja.

Posted by Stonitenis.org on Friday, June 22, 2018

3 thoughts on “Novi Sad šampion? Neviđeni scenario, majstorica ženskog finala NIJE ODIGRANA

 • 22.06.2018. at 23:18
  Permalink

  Dno dna! Ljudi koji vode klubove i saveze…

  Reply
 • 29.06.2018. at 16:30
  Permalink

  Ove slike jasno pokazuju da nisu ispunjeni elementarni uslovi za igru a to su:gledaliste mora biti udaljeno najmanje 2 metra od prostora za igru koji mora da ima dimenzije 12×6 m.,lose svetlo,u pozadini bljesti svetlo iz prostorija,svetlost u pozadini mora imati jacinu 50%manju od glavnog svetla,itd.dakle,sudije su ODMAH trebali da donesu odluku da NE POSTOJE USLOVI ZA ODIGRAVANJE i da prekinu svaku raspravu izmedju rukovodstava dveju ekipa.Da je postojao DELEGAT on bi odmah ukazao na propozicije.Jedan razlog vise da se od sezone 2018-2019 uvedu delegati i kontrolori na utakmicama super i prve liga za zene i muskarce.

  Reply
 • 30.06.2018. at 08:21
  Permalink

  Glavni krivac nije ni Savez ni stk Novi Sad vec covek koji stoji u prostoru u kojem niko osim igraca i sudija ne sme da bude,a to je NIKOLAJE LUPULESKU.

  Reply

Napiši komentar...