bgSpin: Otvorena nova stonoteniska sala u Beogradu

Beograđani su dobili još jednu stonotenisku salu, otvorenu 1. oktobra. U pitanju je bgSpin, moderno opremljen objekat sa četiri stola koji ispunjava sve uslove, kako za rekreativni, tako i za profesionalni stoni tenis.

Otvorena svakog dana od 09:00 do 22:00.

Vest o otvaranju nove stonoteniske sale, bgSpin, obradovala je sve beogradske stonotenisere i stonoteniserke. Od potpunih početnika koji su dobili novo mesto za trening i rekreaciju, do profesionalaca koji će na raspolaganju imati odlične uslove. Otvaranje ovog objekta u dobroj meri utiče na dugogodišnji problem u prestonici, koji kao višemilionski grad ima premalo dvorana za bavljenje ovim sportom.

Četiri profesionalna stola sa ITTF oznakom, ringovi veličine 10×5 metara, najbolja moguća podloga ”Taraflex”, kao i odlično osvetljenje, dovoljan su razlog da već danas rezervišete termin.

U sali je krenula sa radom i škola stonog tenisa u prepodnevnim i popodnevnim terminima koju vode iskusni Zoran Todorović, bivši trener Crvene zvezde, i Robert Fišer, osvajač šampionske titule u Super ligi Srbije i bivši reprezentativac u kadetskoj i juniorskoj konkurenciji.

Osnovne informacije

Lokacija: Borska ulica 92f (2. sprat), Beograd (Rakovica)
Radno vreme: 09:00 – 22:00 (svakog dana)
Telefon: 060/418-9911
Cena termina (1h):
– do 14:00h – 250 dinara
– od 14:00h – 400 dinara

Više informacija potražite na sajtu bgspin.com.

Napiši komentar...