Super liga ostala bez Rukovodioca takmičenja

Rukovodilac takmičenja ženske Super lige, Milan Stanić, podneo je ostavku na tu funkciju nakon što je primio dopis Izvršnog odbora STSS. Stanić je kao Rukovodilac takmičenja bio zadužen i za mušku Super ligu, ali i pojedinačna takmičenja.

Stanić stavio tačku.

Mesto prvog čoveka Super lige ostalo je upražnjeno nakon Stanićeve ostavke, a šta će se sve desiti do kraja sezone u ženskom elitnom rangu, trenutno je najveća misterija u srpskom stonom tenisu. U ovom momentu, dva meča 10. kola nisu odigrana, a ni registrovana, dok je ista liga ostala i bez rukovodioca.

Šta je IO naložio?

Dopis nalaže Milanu Staniću da u kratkom roku prihvati i sprovede sve što mu je naloženo i tako omogući nastavak sezone i njeno sprovođenje do kraja bez problema.

Odluka IO STSS

Stanić odgovara…

Sada već bivši Rukovodilac takmičenja u načelu je odgovorio da ne želi da bude taj koji će kršiti Zakon, da toleriše, kako je naveo, ”glupost i bezobrazluk”, ali i da povlašćuje ”neodgovornost i bahatost”, dok je u nastavku pokušao da obrazloži svoje postupke i stavi do znanja da ne pristaje ni na šta što mu je Izvršni odbor naložio.

Odgovor Milana Stanića