SNIMAK: Skupština STSS održana na stepeništu

Vanrednu sednicu Skupštine STSS, zakazanu za 20. februar u prostorijama STAK-a u zemunskom Pinkiju, otvorio je predsednik STSS Aleksandar Karakašević koji je pročitao pismo gde je naveo da je Dnevni red nestatutaran, i na osnovu toga prekinuo rad sednice.

Delegati Skupštine (foto: Screenshot / SOS Kanal)

26 od 41 prisutnih delegata su nastavili sa radom tako što su izabrali radno predsedništvo, nakon čega je generalni sekretar Goran Kocić zahtevao od obezbeđenja da isključi struju u prostoriji gde se odvija sastanak i zatražio od delegata da istu napuste.

Nakon višeminutnih previranja, predsedavajući skupštinom Arsenije Katanić je prekinuo na 5 minuta rad i zamolio delegate da izađu iz prostorije i da se sednica nastavi 50 metara dalje, u hodniku zemunskog Pinkija, na stepeništu.

Snimak Skupštine (bez samog početka)


Važno obaveštenje – ukida se mogućnost ostavljanja komentara na portalu stonitenis.org

Na objave portala stonitenis.org koje sadrže informacije o političkim dešavanjima u stonom tenisu, više nije moguće ostavljati komentare.

U prethodnom periodu, posetioci portala koji su ostavljali komentare, često su koristili imena i prezimena drugih lica i na taj način učestvovali u diskusiji, što je ta lica dovodilo u nelagodne situacije. Takođe, znajući da je anonimnost zagarantovana, određeni broj posetilaca to je koristio za vređanje drugih lica kroz komentare.

Mogućnost komentarisanja ukinuta je do daljnjeg. Portal stonitenis.org trenutno razvija sistem po kome ostavljanje komentara neće biti anonimno. O datumu kada će pomenuti sistem biti aktiviran, posetioci portala će biti obavešteni.

Komentarisanje na objavama svake druge vrste (npr. sportski rezultati) i dalje je moguće.